Saavutettavuusseloste

Ulkoministeriö pyrkii takaamaan Maailma 2030 -sivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamista koskevan lain 306/2019 mukaisesti.

Saavutettavuusseloste koskee maailma2030.fi-sivustoa.

Vaatimusten täyttäminen

Maailma2030.fi -verkkosivusto täyttää Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 vaatimukset osittain. Vaatimusten noudattamatta jättämiset mainitaan alla kohdassa Ei-saavutettava sisältö.

Ei-saavutettava sisältö

  • pdf-liitteet, esim. Materiaalit- ja Oppituntitehtävät-sivuilta aukeavat, saattavat sisältää ei-saavutettavia ominaisuuksia

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Seloste on tehty 22.9.2020.

Seloste on koottu tehdyn asiantuntija-arvion pohjalta. Viimeisimmän arvion toteutti ulkoministeriön pyynnöstä Eficode Oy keväällä 2020. Arviossa esiin tulleita puutteita ja kehittämiskohteita saavutettavuuteen on korjattu ja kehitetty kesän 2020 aikana.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Ilmoita siitä meille ja pyrimme korjaamaan ongelman ensi tilassa!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla. Kerro palautteessasi mitä sivustoa palautteesi koskee.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi-sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö